بهترین برنامه ریزی برای آیلتس | چطوری برای ایلتس برنامه ریزی کنم؟

داشتن برنامه برای آزمون آیلتس یکی از مهمترین اقداماتی است که هر داوطلبی که میخواهد نمره خوبی از آزمون کسب کند، باید انجام دهد. داشتن برنامه به داوطلب جهت میدهد و مسیر آن را مشخص میکند که در کدام راه و کجای این مسیر قرار گرفته است. برنامه ریزی برای آزمون آیلتس باید به صورتی باشد که علاوه بر داشتن تمرکز، کاملا متناسب با برنامه روزمره داوطلب باشد. در این مسیر آیلتس میکس شما را همراهی میکند تا بتوانید بهترین برنامه ریزی برای آزمون آیلتس را داشته باشید.
قبل از برنامه ریزی برای آزمون آیلتس چه کارهایی باید انجام داد؟
قبل از این که شروع به برنامه ریزی برای آزمون آیلتس کنید باید ابتدا اقداماتی را انجام دهید. از قبیل این اقدامات این است که داوطلب ابتدا باید بداند در کدام سطح از زبان قرار دارد. برای این که سطح خود را بدانید با دادن تعیین سطح زبان انگلیسی و شناخت سطح خود میتوانید منابع متناسب با سطح خود را تهیه کنید. سپس بعد از آن مشخص کنید که بازه زمانی که برای مطالعه
دارید چقدر است؛ از این جهت که بتوانید منابعی را که برای آموزش آیلتس انتخاب کردهاید را در این بازه تقسیم بندی کنید تا سطح قابل قبولی از آزمون برسید. بهترین زمانی که میتوان در نظر گرفت بین ۸ ماه تا ۱ سال است. در این بازه زمانی داوطلب با داشتن بهترین برنامه ریزی برای آزمون میتواند نمره بالایی کسب کند. سپس بعد از آن هدف مشخص کنید که دقیقا میخواهید چه نمرهای کسب کنید و مناسب با آن نمره برنامه ریزی و تلاش کنید. پس تعیین سطح و مشخص کردن هدف، داوطلب باید به شناخت نقاط ضعف خود بپردازد که در همان راستا با تلاش و تمرین آن نقاط را تقویت کند؛ به طور مثال زمانی که نقاط ضعف خود را تشخیص دادید برای صرفه جویی در وقت و زمان، کلاس زبان آنلاین متناسب با مهارت مورد نیاز خود شرکت کنید. شناخت نقاط ضعف از این جهت از اهمیت ویژهای برخوردار است که بهترین برنامه ریزی برای آزمون آیلتس برای افراد باید متفاوت باشد.
نکات مهم در برنامه ریزی به بهترین نحو برای آزمون آیلتس
توجه داشته باشید که پس از انجام اقدامات لازم برای برنامه ریزی باید نکاتی را رعایت کنید تا بتوانید بهترین برنامه ریزی برای آیلتس را داشته باشید. در ادامه به نکات مهم اشاره میکنیم.
تعادل در برنامه ریزی آزمون آیلتس
توجه داشته باشید که برای داشتن بهترین برنامه ریزی آیلتس نباید در ساعات مطالعه اغراق کرد؛ همچنین استراتژیای بچینید که تمامی بخشهای آزمون آیلتس را در بر بگیرد و بتوانید همه مهارتها را تمرین کنید؛ به طور مثال روزی ۴ الی ۵ ساعت مطالعه داشته باشید و بیشترین زمان را روی مهارتی بگذارید که ضعف بیشتری در آن دارید. برای هر مهارت کتاب و پادکستی را مشخص کنید و سعی کنید بر روی همان مهارت تسلط پیدا کنید. دقت کنید که این مرحله از برنامه ریزی از مهمترین گامها است.
گنجاندن آزمون در بهترین برنامه ریزی آیلتس
در برنامه ریزی برای آزمون بعد از هر مطالعه سعی کنید برای خود آزمونی را قرار دهید تا متوجه شوید که از مطالعهای که در آن روز کردید چه مقدار را یاد گرفتهاید و در کدام بخشها ایراداتی داشتهاید. دقت کنید که در این آزمون همه مهارتها را در نظر بگیرید.
برای داشتن بهترین برنامه ریزی آزمون آیلتس مشورت کنید.
بهترین برنامه ریزی برای آزمون آیلتس زمانی اتفاق میافتد که داوطلبان با یک مشاور که در این زمینه تخصص دارد مشورت کنند و از آن بخواهند که در این مسیر آنها را همراهی کنند. مشاور میتواند متوجه شود که شما در کدام مهارت ضعف دارید و اشکالات برنامه ریزی شما را رفع میکند که با این روش برنامه شما به بهترین برنامه برای آیلتس تبدیل میشود.
انتخاب منابع برای برنامه ریزی آزمون آیلتس مهم است
توجه داشته باشد که منابعی را انتخاب کنید که کاملا متناسب با سطح و بازه زمانی مطالعه شما داشته باشد تا بتوانید بهترین برنامه ریزی برای آیلتس را داشته باشد و بر منابعی که انتخاب کردهاید تسلط کافی پیدا کنید. در کنار منابع برای تقویت مهارتهایی مانند لیسنینگ و اسپیکینگ از پادکست یا پارتنری در خانه یا دوستانتان که سطح بالاتری از شما دارند کمک بگیرید.
بهترین برنامه ریزی برای آیلتس چه زمانی سودمند است؟
بعد از اینکه برنامه ریزی برای آزمون آیلتس را انجام دادید فقط شروع کنید و توجه داشته باشید که این برنامه باید به صورت مداوم انجام شود و بین تمرینات و مطالعه وقفه نیفتد. به این صورت که اگر برنامه ریزی هر روز است، باید هر روز به مطالعه و تمرین بپردازید. لازم به ذکر است که دقت کنید برنامه بی نقص و تمامی مهارتها را در خود جای داده باشد؛ در غیر این صورت برنامه شما ناقص است و ممکن است برای شما در آزمون آیلتس مشکل ایجاد کند.
به برنامه ریزی خود اعتماد کنید و همان چارچوب را جلو ببرید و سعی کنید هر روز برنامه خود را تغییر دهید. برنامهای که برای آیلتس ریختهاید را ماهانه چک کنید و سطح خود را ارزیابی کنید و در صورت نیاز تغییرات کوچکی در برنامه ریزی ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید