نحوه نوشتن رزومه به زبان انگلیسی یکی از مهمترین فاکتورها برای مهاجرت است. در واقع چگونگی نوشتن رزومه به انگلیسی بسیار مهم است، چرا که شانس شما را برای پیدا کردن کار و یا تحصیل در یک دانشگاه خوب بالا میبرد؛ به همین دلیل باید از سطح خوبی در زبان انگلیسی برخوردار باشید. اگر نمیدانید که در چه سطحی قرار دارید، میتوانید با استفاده از تعیین سطح رایگان آکادمی آیلتس میکس از سطح خود مطلع شده و با توجه به نیاز و سطحتان در دوره پری آیلتس، آموزش مکالمه زبان انگلیسی و یا دوره زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته شرکت کنید.
آکادمی آیلتس میکس با برگزاری دوره رزومه نویسی به شما این امکان را میدهد تا با نحوه نوشتن رزومه کاری و رزومه تحصیلی به زبان انگلیسی را فرا بگیرید.
اهمیت رزومه نویسی به زبان انگلیسی
امروزه برای به دست آوردن جایگاه تحصیلی و شغلی مناسب، ایجاد یک برند و کار شخصی نیاز به نگارش یک رزومه قوی و مناسب دارید تا تمام ویژگیها، تواناییها و بعدهای شخصیتیتان به درستی نمایش داده شود که برای این کار نیازمند دوره آموزشی رزومه نویسی نیز هستید.
رزومه (Resume) در واقع فایلی است که اطلاعات مفیدی از سوابق کاری، سوابق تحصیلی و توصیف شخصی هر فرد را ارائه و عملیات استخدام را تسهیل و سرعت آن را افزایش میبخشد. به بیان دیگر قبل از این که مجبور شوید مسافتی طولانی را طی کنید و برای مصاحبه حضوری آماده شوید، کارفرما با مطالعه رزومه شما و آیتمهایی که خود را به آن عنوان معرفی کردهاید، شما را گزینش خواهد کرد و درصد استخدام در مکانهایی که برای مراجعه حضوری فراخوانده خواهید شد بالاتر خواهد رفت.
CV (سی وی) چیست؟
سی وی مخفف کلمه Curriculum Vitae است که به معنای خلاصهای از زندگی بوده و مدرکی است که از آن برای ارائه دستاوردهای علمی و تحصیلی، صلاحیتهای فرد و درخواست استخدام برای شغلهای آکادمیک و دانشگاهی استفاده میکنند. در برخی از کشورها رزومه با cv تفاوتی ندارد و سی وی همان حکم رزومه را دارد، اما در همه جای دنیا اینگونه نیست؛ چرا که سی وی (cv) بسیار جامعتر و مفصلتر از رزومه است و اطلاعات کاملتر و دقیقتری را از سوابق کاری و تحصیلی ارائه میدهد. همین موضوع سبب شده تا تعداد صفحات سی وی نیز بیشتر از رزومه باشد.
تفاوت CV با رزومه
همانطور که پیشتر هم گفتیم، سی وی مفصلتر از رزومه است و شما میتوانید در سی وی تمامی سوابق کاری و تحصیلی، دستاوردها و علاقهمندیهای خود را به طور کامل و با جزئیات بیان کنید، اما یک رزومه حرفهای نباید خیلی طولانی و بیشتر از ۲ صفحه باشد و به همین دلیل ممکن است نتوانید تمامی مدارک و سوابق خود را در آن ذکر کنید.
به طور کلی در کانادا و آمریکا از رزومه (Resume) و در کشورهای اروپایی از مدرک سی وی (CV) استفاده میکنند. بهتر است برای تحصیل و پذیرش از دانشگاهها از مدرک سی وی و برای درخواست کار و استخدام از رزومه استفاده نمایید.
انواع رزومه کاری
رزومهها بر اساس اهداف گوناگون به سه دسته تقسیم میشوند:
- رزومه تحصیلی و علمی
- رزومه شغلی و حرفهای
- رزومه مدیریتی
ما در دوره رزومه نویسی تمامی این دستهها را به صورت حرفهای به زبان آموزان، آموزش میدهیم.
اشتباهات رایج هنگام نوشتن رزومه انگلیسی
- انتخاب فرمت نامناسب جهت نوشتن رزومه انگلیسی از نظر گرافیکی و بصری که گاها ممکن است خواننده را دچار اشتباه کند.
- از نوشتن یکنواخت رزومه پرهیز کنید و سعی کنید از عبارات کلیدی و اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی استفاده نمایید. نکات مهم را یادآوری کرده و بر اساس نوع رزومه خود، نحوه نوشتاری آن را مشخص کنید.
- از خلاصه نوشتن بیش از حد و خودمانی نوشتن رزومه پرهیز کنید.
- به نکات منفی شخصیتی و کاری خود در رزومه اشاره نکنید.
- از عکس مناسب و پرسنلی برای رزومه استفاده کنید.
- سعی کنید به هیچ عنوان اشتباهات نگارشی نداشته باشید و یک یا چند نمونه رزومه انگلیسی برای اپلای را مطالعه نمایید و یا از دوره آموزش رزومه نویسی استفاده کنید.
راهنمای نوشتن رزومه به زبان انگلیسی برای اپلای
طریقه رزومه نوشتن از مهمترین مراحل اپلای است که در کنار گرفتن مدرک آیلتس، مدارک شما را تکمیل میکند. برای نوشتن رزومه تحصیلی یا نوشتن رزومه کاری باید به شرکت و یا کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید توجه کنید، زیرا در برخی از کشورها، معیارهای متفاوتی برای رزومه نویسی وجود دارد؛ بنابراین خوب است که به آموزش رزومه نویسی حرفه ای بپردازید. به طور معمول بخشهای اصلی یک رزومه به زبان انگلیسی به شرح زیر است:
۱. معرفی مختصر و مفید خود
۲. هدف رزومه
۳. اطلاعات تماس
۴. دستاوردها و مهارتها
۵. تحصیلات
۶. سوابق و تجارب کاری
تصویر بالا نمونه رزومه انگلیسی برای اپلای را نشان میدهد و شما میتوانید برای نوشتن رزومه خود از آن کمک بگیرید.
طریقه نوشتن رزومه کاری خوب به انگلیسی
روش نوشتن رزومه کاری به انگلیسی یکی از موضوعات مهمی است که افرادی که قصد مهاجرت و اپلای برای کار در کشورهای انگلیسی زبان را دارند با آن مواجه میشوند. به طور کلی نکاتی که باید در نوشتن رزومه کاری به انگلیسی رعایت شود عبارتند از:
- در نوشتن رزومه کاری به انگلیسی باید تمام تواناییها و نکات مثبت و جالب توجه برای کارفرما قید شود.
- رزومه در عین جامع و کامل بودن، باید مختصر و مفید باشد.
- ظاهر و قالب رزومه کاری باید جذاب بوده و خسته کننده نباشد.
- در نحوه نگارش رزومه به انگلیسی، باید نگارش متن و املای کلمات صحیح و بدون خطا باشد.
- در نوشتن رزومه کاری به انگلیسی به مهمترین سوالاتی که ممکن است در ذهن کارفرما ایجاد شود پاسخ دهید.
- رزومه باید گویا، واضح و دور از ابهام و پیچیدگی باشد.
- در نگارش تواناییها و سوابق خود در رزومه کاریتان صادق باشید.
- در بیان تجربیات موفق خود از ارقام و اعداد استفاده کنید.
- مطالبی که میخواهید در رزومه خود بنویسید را دسته بندی و عنوان بندی کنید تا رزومهتان قالب مرتب و منظمی داشته باشد.
- به نیازهای کارفرما توجه کنید و موارد مرتبط با این نیازها را در رزومه بنویسید.
لازم به ذکر است که با استفاده از دوره آموزش رزومه نویسی حرفه ای مجموعه ما میتوانید آموزش رزومه نویسی به انگلیسی را به بهترین نحو فرا بگیرید.
آموزش نوشتن رزومه به زبان انگلیسی
ما برای شما اطلاعات مورد نیاز برای نوشتن رزومه به زبان انگلیسی را تهیه کردهایم که به شرح زیر است:
- اطلاعات شخصی
اطلاعات شخصی شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، وضعیت تاهل، شماره همراه، ایمیل و آدرس است.
- تحصیلات و مهارتها
سوابق دانشگاهی با ذکر محل دریافت مدرک و همچنین مهارتهایی که چه مرتبط و چه غیر مرتبط با رشته کاری دارید را ذکر کرده و از گفتن دروغ پرهیز کنید.
- تجربههای کاری
اگر سابقه کاری در هر زمینهای و مرتبط با علاقه مندی هایتان دارید حتما ذکر کنید؛ توجه داشته باشید که این سوابق باید مرتبط با شغل مورد نظر باشد.
- علاقه مندیها
افراد باید توجه داشته باشند که اطلاعات مربوط به این قسمت باید کوتاه و جامع باشد و این بخش بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که سوابق کاری و سن کمتری دارند و برای افرادی با سوابق کاری بالا، از اهمیت این قسمت کاسته میشود.
در این قسمت باید علاقهمندی خود را در زمینههایی مانند ورزش و هنر بیان کنید و اگر در آن زمینه نوآوری داشتهاید آن را ذکر کنید؛ حتی میتوانید اگر کتاب میخوانید نام چند مورد از کتابهای مورد علاقهتان را درج کنید، اما به گذراندن اوقات فراغت انفرادی خود اشاره نکنید.
- توانمندیها
میزان تسلط خود به زبانهای خارجی و همچنین نرم افزارهای مرتبطی که با جایگاه شغلی و تحصیلی خود دارید را به فهرست اضافه کنید.
- معرفها
اگر از شما خواسته شده شخص معرف ذکر کنید، یک الی دو نفر از استادان دانشگاه یا همکاران سابق خود را که با شما آشنایی کامل دارند معرفی کنید.
- درباره من
این بخش از رزومه، هر فرد را از دیگری متمایز میکند. در این قسمت خلاصهای از مهارتها و توانمندیهای مهم خود به ویژه اهدافتان را بیان کنید تا کارفرما برای استخدام شما راغب شود.
دوره تخصصی نگارش رزومه کاری و تحصیلی به زبان انگلیسی
با توجه به اهمیت نوشتن صحیح رزومه در دنیای امروزه، آکادمی آیلتس میکس برای کمک به همه شما عزیزان جهت رسیدن به اهدافتان و داشتن یک رزومه موفق و توانمند، دوره آموزش رزومه نویسی را به صورت ویدیو در ۶۰ دقیقه برای شما آماده کرده است تا با کمک این دوره آموزشی رزومه نویسی بتوانید رزومهای موفق را تهیه کنید و آن را در فرصتهای شغلی و تحصیلی پیش روتان ارائه کنید و بهترین نتیجه را دریافت نمایید.
در این ویدیو تمام نکات لازم جهت نوشتن رزومه کاری و تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه و نمونههای مشابه رزومههای موفق و ناموفق بررسی خواهد شد؛ بنابراین با شرکت در دوره رزومه نویسی میتوانید آموزش رزومه نویسی به زبان انگلیسی را به بهترین شیوه فرا بگیرد.
دوره آموزشی رزومه نویسی یکی از پربازدیدترین وبینارهای آکادمی آیلتس میکس است و متقاضیان دوره رزومه نویسی تا به اکنون با رضایت کامل این دوره را سپری کردهاند.
مدرس این دوره استاد محمد جواد مردان با بیش از ۱۲ سال سابقه تدریس حرفهای در حیطه زبان انگلیسی هستند که آموزش رزومه نویسی را به صورت حرفهای در مدت زمان حدود ۷۰ دقیقه انجام میدهند. همچنین ایشان مدرس دورههای تخصصی نگارش سوابق کاری و تحصیلی در سازمان بین المللی نیکو و برگزار کننده کارگاههای تخصصی نگارش رزومه در بسیاری از شرکتها و مراکز دولتی و خصوصی میباشند.
سرفصلهای دوره نگارش رزومه به انگلیسی:
- فرمت رزومه انگلیسی
- نوشتن objective در رزومه انگلیسی
- رزومه انگلیسی چند صفحه باشد؟
- نگارش رزومه وقتی سابقه کار نداریم
- نحوه بیان سوابق تحصیلی در رزومه – نحوه بیان مهارتها و گواهینامهها در رزومه انگلیسی
- نحوه نوشتن معدل در رزومه انگلیسی
- نحوه نگارش اطلاعات فردی در رزومه
دوره های مرتبط
دوره نوشتن انگیزه نامه یا SOP
در دنیای امروزه بسیاری از دانشجویان و متقاضیان تحصیل در خارج از کشور، جهت پذیرش از دانشگاههای معتبر جهانی نیازمند…
جزوه آموزش نامه نگاری به زبان انگلیسی
اهمیت نگارش نامههای اداری و رسمی به انگلیسی در دنیای مدرن امروز نامههای اداری و تجاری در موفقیت و یا…
دوره آموزش مکالمه زبان انگلیسی
اکثر زبان آموزان هدفشان از یادگیری زبان انگلیسی مکالمه و صحبت کردن است؛ به همین دلیل دوره آموزش مکالمه زبان…
نظرات
150,000 تومان

قوانین ثبت دیدگاه