
همانطور که میدانید امروزه بسیاری از افراد به دنبال گرفتن مدرک آیلتس بنا به دلایل مختلفی مانند مهاجرت کاری و تحصیلی هستند؛ از این رو برای گرفتن این مدرک با چالشهای زیادی روبرو میشوند. خواندن برای این آزمون نیازمند برنامه ریزی دقیقی است، چرا که با توجه به قیمت آزمون آیلتس نمیتوان ریسک کرد و بهتر است که همان بار اول که این آزمون را میدهید نمره مورد نیاز خود را کسب کنید. برنامه ریزی برای آیلتس یکی از اولین و مهمترین قدمها برای شروع مطالعه آیلتس است. برنامه ریزی آیلتس باید با توجه به نقاط ضعف و قوت افراد صورت گیرد تا نتیجه بخش باشد. همچنین با توجه به سطح افراد و مدت زمانی که میخواهند برای آزمون آماده شوند، برنامه ریزی هفتگی برای آیلتس، برنامه ریزی فشرده برای آیلتس و حتی برنامه ریزی ۳ ماهه برای آیلتس صورت میگیرد.
آکادمی آیلتس میکس برای شما عزیزان ویدئو برنامه ریزی برای آزمون آیلتس را به صورت رایگان آماده کرده است تا با مشاهده آن بتوانید یک برنامه دقیق برای آیلتس را تدوین کنید.
سرفصلهای این وبینار به شرح زیر است:
- فرایند آزمون آیلتس
- چگونگی مدیریت زمان و برنامه ریزی دقیق برای افراد پر مشغله
- معرفی روشهای زودبازده برای کسب نمره بالا در آزمون
برنامه ریزی برای مطالعه آیلتس
یکی از مشکلات اکثر کسانی که میخواهند مدرک آیلتس بگیرند این است که نمیدانند باید از کجا شروع کنند. برنامه ریزی برای مطالعه آیلتس بسیار مهم است چرا که با داشتن برنامه اصولی میتوانید به راحتی مطالب را خوانده و به اتمام برسانید. روشهای زیادی برای برنامه ریزی آیلتس وجود دارد، اما نکته حائز اهمیت این است که برنامه ریزی برای آیلتس باید با توجه به هر فرد صورت گیرد و نمیتوان برای همه افراد یک برنامه را پیشنهاد داد. یکی از دلایل این کار هم این است که هر شخص نمره متفاوتی را مدنظر دارد؛ به عنوان مثال برای کسی که قصد گرفتن نمره ۶ را دارد باید برنامه ریزی برای آیلتس ۶، برای کسی که نیاز به نمره ۷ آیلتس دارد، برنامه ریزی برای آیلتس ۷ و برای کسی که میخواهد نمره ۸ را در این آزمون کسب کند برنامه ریزی برای آیلتس ۸ صورت گیرد.
برنامه ریزی فشرده برای آیلتس
چگونه برای آیلتس برنامه ریزی کنیم؟
اولین اولویت برای موفقیت در هر کاری، تلاش و برنامه ریزی برای انجام آن کار است. در ادامه این مقاله نحوه برنامه ریزی برای آیلتس را برایتان شرح میدهیم.
از شاخصهای یک برنامه ریزی موفق، قابلیت محاسبه زمان، ارزیابی پیشرفت برنامه در طول زمان، صادق بودن با خود و احساس تعهد به برنامه است؛ یعنی اگر برنامه ریزی شما متناسب با تواناییهایتان نباشد، شکست خواهید خورد و این شکست منجر به ایجاد حس ناامیدی و عدم اعتماد به نفس در شما میشود. برنامه ریزی برای آزمون آیلتس هم به همین صورت است.
اگر نتوانید این مرحله را اصولی و به درستی پیش ببرید، پروسه آموزش شما با مشکل مواجه خواهد شد. در این قسمت لیستی از پر تکرارترین سوالاتی که در مورد برنامه ریزی فشرده برای آیلتس از ما پرسیده میشود را برای شما عزیزان گردآوری کردهایم:
- برنامه منظم برای آیلتس
- نمونه برنامه ریزی آیلتس
- برنامه ریزی برای گرفتن آیلتس ۷
- برنامه ریزی روزانه مطالعه و آمادگی برای آیلتس
- برنامه ریزی برای آیلتس خودخوان
- برنامه ریزی فشرده برای آیلتس
دو اصل مهم برای گرفتن نمره بالا در این امتحان، استراتژی و تمرین است. استراتژی به معنی نحوه یادگیری و تمرین برای تثبیت یادگیری است که موفقیت در هر کدام از این دو اصل، نیازمند به برنامه ریزی دقیق میباشد. با مشاهده ویدئوی برنامه ریزی برای آیلتس یاد میگیرید که چگونه یک برنامه ریزی خوب برای آیلتس انجام دهید.
برنامه مطالعاتی آیلتس
دارن هاردی کتابی به نام اثر مرکب دارد که در آن تاثیر زیاد کارهای کوچک روزمره را به اثبات میرساند. اگر هدف شما موفقیت در آزمون آیلتس است، پیشنهاد میکنیم حتما یک بار این کتاب را مطالعه کنید. برای موفقیت تضمینی در این آزمون، تداوم در مطالعه روزانه و منظم بسیار پیشنهاد شده است؛ این مطالعه میتواند به مقدار کم و متناسب با وقت آزاد شما صورت گیرد.
برنامه ریزی روزانه و هفتگی برای آیلتس
برنامه ریزی آیلتس به شما کمک میکند تا اهداف خود را مشخص کرده و برای رسیدن به آن تلاش کنید. از طرفی با برنامه ریزی، پیشرفت خود را در طول مسیر رسیدن به هدف مورد ارزیابی قرار میدهید و همه اینها موجب شناسایی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت خواهد شد.
مراحل برنامه ریزی برای آیلتس
مشخص کردن هدف
اولین و مهمترین گام در برنامه ریزی Ielts تعیین هدف میباشد. هدف شما در آزمون Ielts کسب چه نمرهای است؟ دانشگاه یا مرکزی که قصد مهاجرت به آنجا را دارید چه نمرهای را برای پذیرش نیاز دارد؟
بسیاری از افرادی که متقاضی این آزمون هستند نمیدانند به چه نمرهای نیاز دارند، پس قبل از هر کاری تحقیق کرده و تعیین کنید که به چه نمرهای نیاز دارید.
شناخت خود
برای ایجاد یک برنامه ریزی دقیق نیاز دارید که بدانید در کدام یک از قسمتهای آزمون نقاط قوت و یا ضعف دارید. ممکن است فردی در قسمت رایتینگ (writing) این آزمون ضعف داشته باشد و فرد دیگری در قسمت اسپیکینگ (speaking)؛ از این رو ممکن است استفاده از برنامه ریزیهایی که به شکل یکسان برای همه تجویز میشود مفید نباشد. شناخت نقاط ضعف یا قوت با انجام یک آزمون آزمایشی (آزمون ماک) یا دادن تعیین سطح به دست میآید. بدیهی است که پس از انجام آزمون و تحلیل نمرات آن، باید روی قسمتهایی که نمره کمتری گرفتهاید تمرکز بیشتری داشته و بیشتر کار کنید.
در مرحله آخر وقت آزاد خود را به طور روزانه و هفتگی محاسبه کنید، سپس با توجه به اصول ذکر شده و همچنین با توجه به نقاط ضعف و قوت خود، برنامه ریزی برای خواندن آیلتس را تدوین کنید. با گذشت زمان خواهید فهمید که آیا مثلا خواندن نیم ساعت در روز برای شما کافیست یا باید روزی دو ساعت وقت بگذارید.
حال که یاد گرفتهاید چگونه برای آیلتس برنامه ریزی کنید، بهترین کار مطالعه منابع آیلتس برای کسب آمادگی به جهت شرکت در این آزمون است. قطعا با تلاش و دقت در برنامه ریزی آزمون آیلتس و همچنین مداومت و جدیت در اجرای برنامه تدوین شده، نمره مورد نیاز برای گرفتن مدرک آیلتس را کسب خواهید کرد.
برنامه ریزی آیلتس
دوره های مرتبط
جزوه ۵۰۰ واژه از کاربردی ترین واژه های آیلتس
برای درک، فهم و تسلط بیشتر بر روی زبان انگلیسی و داشتن مکالمه ای قوی دایره لغت مناسب بسیار حائز…
کارگاههای ویژه نوروزی آیلتس میکس
دوران طلایی نوروز میتواند برای بسیاری از افرادی که در شُرُف آزمون آیلتس قرار دارند دوران طلایی باشد. آکادمی آیلتس…
قوانین ثبت دیدگاه